Ventuze din silicon pentru masaj

Ventuze de silicon pentru masaj – reprezinta unele dintre cele mai accesibile ventuze pentru masaj, dar si printre cele mai usoare  ventuze de folosit. Ventuzele din silicon pentru masaj pot fi aplicate pe orice parte a corpului pacientului, sunt elastice si foarte usor de curatat. Zonele in care nu se recomanda aplicarea ventuzelor fiind zona stomacului si cea a  inimii. Aceste ventuze silicon sunt rezistente, gratie materialului din care sunt confectionate.

ventuze de silicon

Avantajele acestor ventuze de silicon

Multi specialisti considera ca ventuze de silicon pentru masaj sunt cele mai accesibile si cele mai utile tipuri de ventuze pentru masaj, dupa ventuzele din cauciuc. Acest tip de ventuze pentru masaj se aplica in diferite locuri pe corpul pacientului, in functie de afectiunea constatata. Printre partile pozitive ale acestor ventuze se pot  numara folosirea ventuzelor in locurile delicate ale corpului fiindca sunt din silicon si sunt usoare, aspirarea pielii care se poate obtine foarte simplu, se pot utiliza oricand si sunt foarte durabile, se curata foarte usor cu apa si sapun. De asemenea, aceste ventuze masaj sunt usor transparente, nu opace, ceea ce inseamna ca specialistul poate urmari nivelul de aspersie al pielii pacientului.  Acest tip de ventuze pot fi luate oriunde, in excursie, in deplasarile de serviciu, intrucat nu se uzeaza, sunt netede si placate la atingere, se curate foarte usor si sunt usoare.

Semnele care raman sub ventuze de silicon ne transmit anumite mesaje, astfel, daca va ramane o urma  de culoare mov, atunci inseamna ca alimentarea sangelui nu este suficienta, adica circulatia sangelui este foarte scazuta. Daca nuanta lasata de aplicarea ventuzelor este violet, dar are intensificari diferite, atunci inseamna ca exista o problema de circulatie sangvina c ear putea fi stagnare circulatorie, De asemenea, in cazul semnelor rosii, poate fi vorba despre o circulatie a sangelui insuficienta, de temperatura crescuta a organismului sau de stare morbida. Daca vei observa pe urme picaturi de apa, asta inseamna ca exista in organism o umezeala foarte crescuta. Trebuie mentionat ca starea de crestere a temperaturii corpului pacientului este una normala si asta semnifica faptul ca masajul functioneaza corespunzator.

ventuze siliconVentuze de silicon – sunt cunoscute pentru masajul de eliminare a aspectului de coaja de portocala, adica a celulitei, au o dimensiune medie si nu crapa in timp. Aceste ventuze de silicon se aplica dupa ce s-a aplicat ulei pe piele. Se va aplica ventuza pentru masaj facand vacuum si pastrand confortul pacientului fara aspirarea profunda a pielii in interiorul ventuzelor. Se vor efectua miscari circulare sau liniare, aerul va patrunde in ventuze prin suctiune si miscarile se vor repeta.

Aceste ventuze de silicon pot fi folosite si acasa, insa pentru afectiuni severe aduse la cunostinta de catre medic, se recomanda tratamentul cu ventuze efectuat de catre un specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *